Fabricació de cortines per a la decoració

Novetats

NOVETATS 2017

Nous productes i solucions tècniques:

1).- Nova cortina Sun See ideal per poder controlar el pas de la llum de forma molt mes eficient. Disponible en colors llisos, metal•litzats i opacs.

2).- Nova plegable amb baixada automàtica sistema a cadena nou que permet que una cortina plegable amb teixit screen o opac pugui baixar de forma automàtica com si portés motor.

3).- Nous riells per a grans dimensions que ens permeten fer riells motoritzats fins a 10 mts d'amplada amb una gran suavitat de desplaçament.

4).- Nou sistema de panell Fold que permet el plegat dels panels i obertura i tancament en una sola acció tant a cadena com amb motor.

5).- Nous sistemes de domotica per iphone, ipad i android que ens permeten controlar destre el nostre mòbil o tablet la calefacció, les cortines, els toldos, les llums i poder controlar la nostra casa, oficina, local amb càmeres amb visió nocturna i amb avis de presencia via e-mail.

6).- Nou sistema integral que permet que amb un sol comandament puguem orientar, pujar i baixar la cortina veneciana. Els cordons passen per l’interior de la vareta de gir (aconseguint una estètica inimitable) i queden amagats (un cop que es baixa la cortina), fet que permet que la cortina es pugui aturar des de qualsevol angle.

7).- ISO 9001:2008 Novament hem renovat la certificació ISO 9001:2008 amb la finalitat de poder donar als nostres clients un millor servei i un producte que compleixi les especificacions que vostès ens indiquen al qüestionari de satisfacció de clients.

8).- Nous carros per a vertical desmuntables: Permeten canviar la pinça del carro que subjecta la tela sense haver de desmuntar el capçal per a treure el carro trencat.

9).- Nou sistema integral amb control de velocitat Nou sistema integral que permet controlar en tot moment la velocitat de baixada de la cortina.

Posa’t en contacte!

Ctra. Terrassa - Rubí,
Km 19,300 (BP-1503)
08194 Sant Quirze
del Vallès (Barcelona)
Tel. +34 93 789 13 88
Fax +34 93 789 11 31

© 2015 TEYCE, S.A. | Nota Legal | Design by Periferia Creative